Katalog wystawców

  • Uniphar sp. z o.o.

    Krakowiaków

    02-255 Warszawa

    Polska

    T: 228591156

    W: Uniphar.pl

    SuperSól – minerały do solenia to innowacyjna kompozycja naturalnych soli mineralnych z pokładów cechsztyńskich, wysoko zmineralizowanych wód leczniczych, uzdrowiskowych soli solankowych. SuperSól posiada czysto słony smak, mniejszą o 53% zawartość sodu i znaczące dla organizmu ilości: potasu, manganu, selenu, chromu, cynku, miedzi, magnezu, molibdenu i witaminy B12, jodu. Dzięki wysokiej zawartości tych składników SuperSól spełnia warunki stosowania 41 oświadczeń zdrowotnych. Jest to wyjątkowy produkt dla osób dbających o zdrowie, pozwala obniżyć spożycie sodu i uzupełnić dietę w niezbędnie mikro i makroelementy. Dzięki zawartości B12, dużą korzyść odniosą także weganie. Już jedna łyżeczka SuperSoli zawiera równoważność 2 kapsułek minerałów. Dostępna w opakowaniach 100, 200 i 500 g.

    FitCukier kwiatowo ziołowy to naturalna niskokaloryczna słodycz. Zawiera 15 składników pochodzenia roślinnego, w tym rozdrobnione i sproszkowane, kolorowe płatki kwiatów. Posiada 100 razy mniejszy ładunek glikemiczny niż zwykły cukier, 1 porcja (odpowiednik łyżeczki cukru) to tylko 0,1 kcal. W odróżnieniu od substancji słodzących dostępnych na rynku ma czysto słodki smak, bez gorzkich, zimnych czy innych niekorzystnych posmaków. Może być stosowany do słodzenia wszystkiego, zarówno na zimno, ciepło czy do wypieków. FitCukier jest wspaniały również dla tak wymagający osób jak diabetycy czy weganie. Jest on 10 razy słodszy od cukru (100g = 1kg zwykłego cukru). FitCukier jest dostępny w opakowaniach 70 i 100 g.

  • Unistart sp. z o.o.

    Ignacego Mościckiego

    24-110 Puławy

    Polska

    T: 603606981

    E: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    W: www.unistart.pl

    Unistart spółka z o.o. to firma z branży biotechnologicznej, której przedmiotem działalności są badania nad probiotycznymi szczepami bakterii oraz następnie ich implementacja do produktów spożywczych celem poprawy ogólnej jakości żywności.